Jatuh Cinta Dengan Serum

5 April 2019

by Nurul Sakinah

      Tengah mencari serum yang betul-betul dapat membantu mengurangkan masalah kulit korang apa kata korang cuba dulu serum daripada Sanny & Joleen Lifestyle. Oh ye kalau korang nak tahu, serum ni bukan saja boleh digunakan di muka, badan pun boleh juga digunakan. Haa tak pernah dengar serum boleh guna untuk whole body, so itu lah Sanny Joleen & Lifestyle. 

 

"Sejujurnya kinah dah jatuh cinta dengan serum ni. Nampak perubahan pada kulit muka kinah selepas beberapa minggu menggunakannya. Kesan parut jerawat dah mula kurang, kalau korang perasan kat tepi dagu kinah ni ada seketul bekas jerawat, pun kinah nampak dah nak kering. Kulit lebih lembap dan paling best pori pun dah makin mengecil. "

Untuk pengetahuan semua, serum antioksidan diformulasikan dengan Tocotrienol yang mana ianya dapat membantu memperlahankan proses penuaan kulit dan membantu menganjalkan kulit kita.

Kandungan Sanny & Joleen Lifestyle

Aqua, Niacinamide, Glycerin, Aminomethyl Propanediol, Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract, Yeast beta glucan, Sodium Acrylates Copolymer, Sorbitan Caprylate, Panthenol, 3-0 Ethyl Ascorbic Acid, Olea Europaea (Oilve) Fruit Oil, Lecithin, Tocotrienols, Propanediol, Benzoic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate
❌No Sodium Lauryl Sulfate
❌No Sodium Laureth Sulfate
❌No Paraben
❌No Animal Derivatives
❌No Mineral Oil
❌No Alcohol
❌No Harsh Detergent
❌No Artificial Colors
❌No EDTA
❌No Propylene Glycol
❌No Synthetic Fragrance
Kebaikan Sanny & Joleen Lifestyle Antioxidant Serum:
  1. Memudarkan bintik-bintik gelap dan pigmentasi
  2. Mengurangkan jerawat 
  3. Mengurangkan parut
  4. Melembapkan kulit yang dehidrasi
  5. Mengurangkan kesan terbakar akibat sinaran matahari
  6. Mengurangkan kesan stretch mark
  7. Menjadikan kulit lebih anjal
  8. Melambatkan proses penuaan
  9. Melicin dan mencerahkan kulit

 

Cara penggunaan serum Sanny & Joleen Lifestyle

Mudah je nak guna serum ni. Gunakan dua kali sehari iaitu pagi dan malam selepas muka dan badan dibersihkan.